Om SCN

Sensor Control Nordic AB 

Budskapet vi vill förmedla med vår slogan, till våra kunder och leverantörer, är helt enkelt att vi vill vara bäst. 

• Bästa produktsortimentet inom Automation, Mobile och Defence

• Bästa kundservice på marknaden

• Bästa pris/prestandaförhållande 

• Bästa tillförlitlighet gällande logistik

Genom att ha detta som ledstjärnor i vår dagliga verksamhet, är vi övertygade om att det även kommer att hjälpa våra kunder att bli bäst, vilket kommer att gynna båda parter.

Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation.

Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare.

Vårt arbetsfält är hela Norden. Basen ligger i Stockholm och lokalkontor finns i Malmö,, Tallinn, Helsingfors och Shanghai.

Vårt kundfokus har vi lagt på medelstora och stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder absolut bästa service och support, har vi valt att utforma vårt produktsortiment baserat på våra kunders behov.

Med ett antal olika partners, som alla är specialister och mycket kostnadseffektiva inom sitt område, har vi byggt upp ett komplett och slagkraftigt produktsortiment. Idag består vårt sortiment av fyra produktområden:

• Styrsystem

• Givare 

• Industri-PC

• Komponenter

Våra partners är omsorgsfullt valda för att passa in i vårt koncept. Våra krav på våra partners är att de ligger i framkant gällande teknik, flexibilitet och kostnadsnivå.

Sensor Control Nordic AB har tilldelats högsta kreditbetyg av Dun & Bradstreet och är stolt mottagare av de prestigefulla priserna ”Superföretag” och ”Gasellföretag” av affärstidningarna Veckans Affärer och Dagens Industri. Detta är en bekräftelse på att vi arbetar på rätt sätt och att våra ambitioner stämmer överens med våra kunders, att vara nr. 1!

För oss är miljö och kvalitet viktigt, vi är därför mycket stolta över att vi erhållit ISO 9001- samt  ISO14001-certifikat.

Inspecta_ISO9001_ISO14001Web.jpg